onsdag 25 november 2015

Det föds många barn

Härligt att det föds många barn här i landet. En del kommer den dagen de är beräknade till, men en del kommer före den tiden. Då hamnar nog barnet på prematuravdelningen av en eller annan orsak.
Så kommer den dagen då barnet får åka med sina föräldrar hem, vilken underbar känsla, men även lite skrämmande att äntligen få hem sitt lilla mirakel. 
De barnen som hamnar på prematuren av en eller annan orsak får ett litet set med kläder med sig hem. Dessa har en hel del sömmerskor i vårt avlånga land sytt till dessa små barn.
Här kommer lite bilder på den senaste laddningen med kläder som jag lämnade tidigt i höstas

Många av oss som syr tycker att det är så himla roligt att få sy dessa små plagg av tygbitar som kanske inte annars hade blivit nåt annat fint. Vi får bilder ibland från föräldrar som vill visa sina små mirakel i kläder som vi har skänkt. Det är jättekul att få se, men inget som är tvunget.
Vi hoppas bara att ni som får dessa plagg får nytta av dem

Till helgen ska jag lämna in en ny laddning med kläder till avd 17 i Halmstad. Det föds mycket barn i Halland och det tycker vi om.                                                      Önskar er en fortsatt fin onsdag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar